• کابینۀ شخصی

تجزیه و تحلیل نوسان های ارزی به تاریخ ۲۴.۰۷.۲۰۱۷

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

جفت ارزی یورو اتحادیه اروپا و دلار ایالات متحده
در حال حاظر پیشنهاد متخصصین مبنی بر حفظ نگاه داشتن راهکار اخیر و در نظر داشتن بازه ی هدفی موجود در نزدیکی، شامل سطوح ۱.۱۷۵۰-۱.۱۷۰۰، می باشد. آغاز یافتن و یا به تعویق افتادن شروع معاملات ممکن به منظور فروش از سوی اعضای بازار فعلا امری آشکار نبوده و دلیل این مسُله، سرد بودن واکنش فروشندگان این جفت ارزی به دستیابی اخیر این شاخص پس از تثبیت حداکثر نرخ ممکن در ماه می ۲۰۱۶ می باشد.بدین سان احتمال ما، مبنی بر مقرر بودن معاملات کنونی فروشنده ی عمده ی موجود، در محدوده ی حد اکثر نموداری ماه آگوست این شاخص می بوده و به منظور تجدید پوزیشن های کوتاه (فروش دارایی)، می بایست فعلا در انتظار دریافت سیگنالی معتبر، مبنی بر بازگرد بردار این شاخص، پس از اصابتش به سطوح فعلی کانال گرایش، بنشست.


جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
از فروش این دارایی دست نگه دارید. دستیابی شاخص مورد نظر به سطح هدفی ۱۱۰.۹۰ و یا به عبارتی؛ دستیابی شاخص این جفت ارزی به شاخص میانگین متحرک ۲۰۰ روزه ی مدرج در نمودار ۲۴ ساعته همواره به وقوع پیوسته. همراه با گرایش نزولی اخیر بردار شاخص این جفت ارزی، شاهد دستیابی نرخ گذاری ها به سطح ۱۱۰.۷۶ نیز بوده ایم. در صورتی که بحث فعلی در رابطه با آمادگی نرخ کنونی به منظور آغاز معاملات خرید USDJPY بوده، به احتمال زیاد چنین عملکردی، همراه با خطرات ممکن و ریسک های قابل ملاحظه ای خواهد بود. همین طور، با توجه به اعمال اخیر بانک مرکزی ژاپن به منظور انگیزش اقتصاد بازار، توسط ایجاد سیاست های تسهیل کمی (QE) و تثبیت نرخ های کمتری از درصد بهره ی بانکی، مسلما سببت تحرکات گرایشی-اصلاحی صعودی بردار آتی نرخ گذاری های شاخص نسبی مورد نظر خواهد شد. همین طور با توجه به تردید اخیر بازرگانان به منظور معامله، در هنگام انتشار گزارش های شاخص سیستم ذخایر فدرال آمریکا (FRS USA)، در رابطه با میزان نرخ درصد بهره ی بانکی در این کشور، احتمال رشد نرخ نسبی USDJPY در آینده ای نزدیک، افزون می باشد. هرچند پیشنهاد متخصصین، مبنی بر دست نگه داشتن از اعمال هر نوعی از تصمیمات معاملاتی مربوط به USDJPY، تا اواخر این ماه بوده و همواره یادآورم، که بازه ی معاملاتی دو هفته ی پیش رو، شامل سطوح ۱۱۲.۸۰-۱۰۹.۰۰ خواهد بود.

 

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده 
 در حال حاضر تخمین ما مبنی بر بازگرد معکوس آتی بردار نرخ گذاری های فعلی، پس از اصابت با خط مقاومت کانال گرایش کنونی، که از اواخر ژوئن سال ۲۰۱۴ آغاز یافته، خواهد بود. در حال حاضر، می بایست معاملات خرید این دارایی را در بازه ی هدفی مورد نظر مان، که شامل سطوح ۱.۳۳۰۰-۱.۳۲۲۰ می باشد، مقرر نگاه داشت. هرچند که با توجه به اوضاع کنونی، چنین راهبردی مبنی بر عملی بودن حتمی این بازه ی هدفی نمی باشد. در حال حاظر جهت معاملات را بهتر است تغییر نداده و پس از مشاهده ی نفوذ صعودی بردار شاخص نرخی این دارایی به سطح ۱.۳۰۲۰، می توان آغاز به بازگشایی معاملات میان روز به منظور خرید GBP/USD نمود. همچنین در صورت بازگشت معکوس نزولی این بردار، پس از برخوردش با سطح ۱.۳۰۲۰، می بایست بازه ی معاملات فروش این دارایی را، تنها تا سطح ۱.۲۹۹۰ در نظر گرفت.

 

 

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و ین ژاپن
حتی در صورت شکل گیری معاملات امروز این جفت ارزی، بدون نفوذ بردار نرخ گذاری این شاخص به سطح حداقل ۱۴۴.۰۰، آغاز معاملات خرید، از نظر ما غیر ممکن بوده. بازه ی هدفی ملزوم به منظور فروش GBP/JPY، شامل سطوح ۱۴۴.۴۰-۱۴۴.۵۰ و هدف آتی، شامل دستیابی نرخ به سطح ۱۴۳.۰۰ می باشد.