• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۲۷.۱۱.۲۰۱۷

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

سطح ۱.۱۸۸۰ نموداری، همواره به سطح پشتیبانی معاملات فعلی تبدیل گردیده است. تا قبل از بروز بازگشت نزولی نرخ گذاری ها و انعکاس یابی گرایش های فعلی، به موازای دستیابی نرخ گذاری ها، به سطوح پشتیبانی ۱.۱۸۸۰ و یا ۱.۱۸۹۰ نموداری، می توان به اضافه نمودن پوزیشن های معاملاتی خرید این جفت ارزی پرداخت. با توجه به شکست سطوح مقاومت تکنیکی نمودار ۲۴ ساعته نیز، با اولویت خرید EUR/USD، مواجه می باشیم.

 

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

در حال حاظر، با اجرای معاملات این جفت ارزی، در محدوده ی ما بین کانال گرایش های افقی موجود در نمودار ساعتی USD/JPY، رو به رو می باشیم. سطح ۱۱۱.۶۳ نموداری، در حوالی خط مقاومت گرایش های ۱۳ نوامبر، استقرار داشته و اسکان دستورات معاملاتی تیک پروفیت را نیز، می بایست در محدوده ی پایین کانال گرایشی موجود، استقرار داد. در صورت نفوذ صعودی نرخ گذاری ها، به سطوح مقاومت موجود در تایم فریم یاد شده، می بایست به تجدید تاکتیک معاملاتی پرداخت.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

راهبرد تکنیکی موجود را تغییر نمی دهیم، چرا که همواره، با دست یابی نرخ پوند، به قسمت بالای کانال گرایش های افقی شکل گرفته از ماه سپتامبر، (۱.۳۳۰۰) مواجه می باشیم. سطوح پشتیبانی این کانال گرایش های افقی، شامل سطوح ۱.۳۰۶۰-۱.۳۱۰۰ نموداری، می باشد. با در نظر گیری تهی بودن پیش زمینه ی خبری امروز، احتمال به دام افتادن نوسانات نرخی این جفت ارزی، در حوالی سطح ۱.۳۳۰۰ (۱.۳۲۸۰-۱.۳۳۳۰) نموداری و افزایش های ما بعدش، بسیار افزون، جلوه می نماید.

در حال حاضر، می توان به اجرای معاملات میان روزی این جفت ارزی، با نرخ بهره وری پایین، پرداخت. به منظور بازگشایی معاملات خرید GBP/USD نیز، می بایست در انتظار بازگشت صعودی نرخ گذاری ها، پس از برخورد با بازه ی پشتیبانی ۱.۳۲۸۰-۱.۳۳۳۰ نموداری و همچنین شکست سطح ماکسیموم موضعی ۱.۳۳۵۲، بنشست.