• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۱۱.۰۴.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

با توجه به تضعیف یابی قوه ی تجاری خریداران، با ادامه یابی افول ترند نزولی نمودار ۲۴ ساعته، مواجه می باشیم. استقرار نوسانات نرخی این جفت ارزی مابین سطوح کانال گرایش های افقی ۹۰.۶۵-۸۸.۴۰، که از اوایل فوریه ادامه میابد، نمایان گر نا مشخص بودن گرایش های کلی این جفت ارزی به شمار می آید. نفوذ نرخ گذاری ها به سطح ۸۹.۴۰، احتمال ادامه یابی افول نرخ گذاری ها، تا سطوح ۸۹.۱۰ و حتی ۸۸.۸۵ را نیز، میسر می نماید. نظریه ی متخصصین مبنی بر افزایش نرخ تورم (شاخص بهای مصرف کننده) تا سطح ٪۲.۴  بوده، که در صورت تثبیت یابی و یا افزایش بیشتر، می تواند تحکیمات نرخ گذاری های دلار را نیز، به همراه داشته باشد. با توجه به عدم باور متخصصین، به افزایش آمار ماهانه ی نرخ تورم، در صورت منفی بودن داده های در پیش رو، می توان با تضعیف یابی نرخ گذاری های دلار ایالات متحده، برخورد نمود. بروز چنین امری می تواند فعال سازی فروشندگان را نیز، به دنبال داشته باشد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

تحکیمات آتی نرخ گذاری ها بالا تر از سطح ۱.۲۳۴۵ نموداری، به عنوان سناریو ی اصلی تحرکات در پیش رو، به حساب می آید. در این بین می بایست به سخنرانی رئیس بانک مرکزی اروپا، در حظور برندگان Generation Euro Students' Award نیز، توجه نمود. پرسش های حضار با افزایش یابی نرخ نوسانات ارزی، همراه خواهد گردید. عدم اطمینان خاطر ماریو دراگی، در رابطه با ریسک های خارجی می تواند با کاهش یابی تمایلات بازرگانان، به منظور خرید این جفت ارزی همراه گردد.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

به دلیل افت دوباره ی نرخ دلار، با تحکیم یابی مداوم نرخ این جفت ارزی، برخورد نموده ایم. در این بین می بایست به تغییرات شاخص تولیدات کارخانه ای بریتانیا نیز، توجه نمود. رشد نرخ سالانه ی این شاخص تا سقف ٪۲.۹ و افزایش نرخ ماهانه اش تا سقف ٪۰.۵ نموداری، نسبت به آمار اخیر (٪۱.۳۵)، تحکیمات ارزی نرخ پوند را، به همراه خواهند داشت.

در صورت نفوذ نرخ گذاری ها به بازه ی نرخی ۱.۴۲۰۰-۱.۴۱۹۰ نموداری، می توان با ادامه یابی افزایش های آتی نرخ گذاری های این جفت ارزی، تا سطوح ۱.۴۲۴۰ و حتی ۱.۴۲۷۰ نیز، مواجه شد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

با وجود تضعیف یابی قوه ی تجاری خریداران، فعلا از بازگشایی معاملات فروش این جفت ارزی نیز، اجتناب می ورزیم. چرا که توافقات تجاری ایالات متحده و چین، با کاهش یابی تمایلات سرمایه گذاران، به منظور خریداری ارزهایی همچون ین ژاپن، همراه خواهد گردید.

فعلا با فقدان سیگنال تجاری مطمئن مواجه می باشیم. احتمال بروز کاهش های موقت نرخی نیز، همواره امکان پذیر به نظر می رسد.