• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۱۴.۰۵.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ گذاری های دلار، بر فراز ماکسیموم ماه ژانویه تحکیم یافته اند و در حال حاضر با تحکیم یابی نرخ گذاری ها، بالا تر از سطوح ۹۲.۳۰-۹۲.۱۵ نموداری، مواجه می باشیم. شکسته شدن این بازه ی پشتیبانی می تواند با همه گیره شدن فروش دلار، همراه گردد. اما با توجه به کمبود پیش زمینه ی خبری امروز آمریکا، می توان با کاهش نرخ نوسانات ارزی دلار نیز، برخورد نمود. در این بین، می بایست به چگونگی محتوای اخبار ژئوپلیتیک ایالات متحده نیز، توجه نمود. بروز هر گونه گزارش مربوط به وخیم شدن شرایط استراتژی ایالات متحده و یا عدم افزایش نرخ بهره ی بانکی سیستم ذخایر فدرال، می تواند نرخ گذاری های دلار را، تحت فشار قرار نماید.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

تحکیمات اخیر نرخ گذاری ها، بر فراز سطح ۱.۱۹۲۵ نموداری، احتمال ادامه یابی تحکیمات فعلی یورو را، افزایش داده و می توند با افزایش نرخ این جفت ارزی، تا سطوح ۱.۲۰۷۵-۱.۲۰۳۰ نموداری نیز، همراه گردد. به ثمر رسیدن توافق اتحادیه ی اروپا به منظور تشکیل دولت در ایتالیا، می تواند با تحکیمات ارزی یورو، همراه گردد. چرا که در اثر بازگشایی اخیر دوران انتخاباتی طولانی مدت در ایتالیا، با بروز بحران، در این کشور برخورد نمودیم. هر چند که گسترش یابی اخبار اخیر ایتالیا، در رابطه با برنده شدن دو حزب سیاسی (۵ ستاره) و (لیگ)، می تواند با تحکیم یابی کوتاه مدت یورو، نسبت به دلار ، همراه گردد.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

فشردگی فعلی نرخ گذاری ها، مابین سطوح کانال گرایش های افقی ۱.۳۶۱۵-۱.۳۴۹۵ نموداری، مبنی بر احتمال بروز به زود جهش نرخی و یک طرفه ی این جفت ارزی، می باشد. این سیر طولانی مدت نرخ گذاری ها، در چهار چوب کانال گرایش های افقی، نمایان گر مساوی بودن قوه ی خریداران و فروشندگان پوند - دلار، می باشد. خروج نرخ گذرای های این جفت ارزی، از چهارچوب بازه ی نرخی یاد شده، با ادامه یابی گرایش های بلقوه و یک طرفه ی نرخ پوند - دلار، همراه خواهد گردید. چنین امری از نظر کلی می تواند در نتیجه ی فعال سازی دستورات معاملاتی stop loss بازرگانان نیز، به وقوع بپیوندد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

به موازات کاهش یابی قوه ی معاملاتی خریداران دلار، با شکل گیری کانالی از گرایش های افقی نرخ دلار - ین، در چهارچوب بازه ی نرخی ۱۱۰.۰۰-۱۰۸.۷۵ نموداری، برخورد نموده ایم. اما تا قبل از شکسته شدن بازه ی پشتیبانی ۱۰۹.۸۵-۱۰۹.۷۵ نموداری،‌ می توان با ادامه یابی تحکیمات نرخ این جفت ارزی، تا سطوح ۱۱۰.۳۰ و حتی بازه ی ۱۱۱.۲۰-۱۱۱.۱۰ نیز،  برخورد نمود.